Torna “El puntet dels dimecres”

0
240

Cada dimecres del mes de juliol els jardins de Can Ramos acolliran, un any més, “El puntet dels dimecres”, un festival d’estiu organitzat per l’Aula de Música Moderna i Tradicional de la FUMH i per l’Associació d’Arts Escèniques El Gremi.

“El puntet dels dimecres” és una amalgama d’activitats d’arts escèniques relacionades amb la música, que van des de la projecció de la pel·lícula de Federico Fellini,“Prova d’orchestra”, fins al concert de NARA, passant pel monòleg musical “Jo no sé res, sóc músic”, a càrrec d’Esteve Molero i Òscar Ferret, o el Blues Crustaci “Slim Bay Seals”, de la mà de Roger Prims.

Totes les activitats programades començaran a les 21.30, i la modalitat de pagament és entrada inversa (el preu de l’espectacle el posa l’espctador).

Mitja hora abans obrirà la barra per comprar beguda i entrepans.

A continuació podeu veure la programació completa:

thumb puntet

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.