Es presenta la campanya “Festa Major Lliure de Sexisme”

0
thumb no no

“Festa Major Lliure de Sexisme”. Aquest és el nom d’una nova campanya impulsada per l’Ajuntament de la Garriga que, amb el lema “N + O = NO”, vol prevenir el sexisme dins dels espais de lleure -sobretot a les activitats d’oci nocturn- i contribuir a que a la propera Festa Major es garanteixi la bona convivència i les relacions respectuoses i igualitàries.

Aquesta campanya es va presentar ahir a la Sala de Plens de l’Ajuntament, i consta de material gràfic amb cartells que contenen consells per a detectar possibles violències que, a voltes, passen desapercebudes, d’una falca radiofònica que s’emetrà tant a Ràdio Silenci com a l’espai dels concerts de nit de la Festa Major, i d’un braçalet que portarà el lema “N + O = NO” i que es repartirà gratuïtament per fer visible la campanya.

Paral·lelament, s’ha organitzat un concurs d’Instagram amb la voluntat de sensibilitzar sobre les relacions lliures i igualitàries (#NoésNoLG), així com una exposició sobre micromasclismes que, amb el títol de “No tot s’hi val”, ha estat cedida per l’Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans i es podrà visitar a la Biblioteca del 18 de juliol al 5 d’agost.

La presentació es va completar amb una sessió de formació sobre agressions masclistes a càrrec de Sara Cagliero, experta en gènere.

Segons informa l’Ajuntament, aquesta iniciativa “s’ha treballat de manera transversal entre diverses àrees del consistori” i converteix la Garriga en “un dels municipis pioners a la comarca a l’hora d’impulsar, des de l’administració, una campanya per a una Festa Major Lliure de Sexisme”.

Fotografia: OAMC

thumb cartell no no

Article anteriorUna camió que transportava porcs per la C-17 bolca a l’alçada de la Garriga
Article següentLa situació dels refugiats sirians es debat a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.