Es presenta la campanya “Festa Major Lliure de Sexisme”

0
143

“Festa Major Lliure de Sexisme”. Aquest és el nom d’una nova campanya impulsada per l’Ajuntament de la Garriga que, amb el lema “N + O = NO”, vol prevenir el sexisme dins dels espais de lleure -sobretot a les activitats d’oci nocturn- i contribuir a que a la propera Festa Major es garanteixi la bona convivència i les relacions respectuoses i igualitàries.

Aquesta campanya es va presentar ahir a la Sala de Plens de l’Ajuntament, i consta de material gràfic amb cartells que contenen consells per a detectar possibles violències que, a voltes, passen desapercebudes, d’una falca radiofònica que s’emetrà tant a Ràdio Silenci com a l’espai dels concerts de nit de la Festa Major, i d’un braçalet que portarà el lema “N + O = NO” i que es repartirà gratuïtament per fer visible la campanya.

Paral·lelament, s’ha organitzat un concurs d’Instagram amb la voluntat de sensibilitzar sobre les relacions lliures i igualitàries (#NoésNoLG), així com una exposició sobre micromasclismes que, amb el títol de “No tot s’hi val”, ha estat cedida per l’Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans i es podrà visitar a la Biblioteca del 18 de juliol al 5 d’agost.

La presentació es va completar amb una sessió de formació sobre agressions masclistes a càrrec de Sara Cagliero, experta en gènere.

Segons informa l’Ajuntament, aquesta iniciativa “s’ha treballat de manera transversal entre diverses àrees del consistori” i converteix la Garriga en “un dels municipis pioners a la comarca a l’hora d’impulsar, des de l’administració, una campanya per a una Festa Major Lliure de Sexisme”.

Fotografia: OAMC

thumb cartell no no

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.