Hunting Season rodarà a la Garriga i necessita la teva ajuda

0
139

Que la Garriga és un poble de cine no és cap secret. A més d’un dels millors cinemes del món, darrerament s’està destapant com un excel·lent set de rodatge. A films històrics com El alcalde de Zalamea d’Adrià Gual (1914) o a talents garriguencs que hem vist rodar recentment al municipi, s’hi suma Incerta glòria, pel·lícula de la que fa ben poc vam ser hostes i que està cridada a ser la gran producció catalana de l’any. Dirigida per Agustí Villaronga i produïda per la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, va fer desfilar pel Passeig intèrprets com Oriol Pla o Terele Pávez.

Hunting Season_foto_02No és casualitat, doncs, que altres produccions, petites i grans, s’estiguin fixant en el municipi com a escenari de cinema. És el cas de Hunting Season, curtmetratge que té previst rodar-se properament en un escenari mític de la Garriga. Aquest curt, de ciència ficció futurista i estètica steam-punk, està escrit i dirigit pel guardonat realitzador Teo Jansen i també comptarà amb talent garriguenc pel rodatge, amb la presència de Tariq Porter com a assistent de direcció, que recentment va estrenar el seu primer curtmetratge Fusta al cinema del poble.

Actualment, Hunting Season es troba en període de finançament i preproducció i està buscant petits mecenes que vulguin i puguin aportar alguna cosa a través de la plataforma de micromecenatge Verkami.

Per donar suport al projecte, podeu fer clic aquí i també podeu visitar el bloc habilitat per a la pel·lícula, així com el seu Facebook.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.