Es presenten els resultats del procés participatiu per definir els usos de Can Luna

0
thumb can luna

En el marc de la Fira d’Entitats de la Garriga, una cinquantena de persones varen assistir diumenge passat a la presentació dels resultats del procés participatiu endegat setmanes enrere, a partir del qual s’han de definir els futurs usos de Can Luna i de la seva Sala Polivalent.

Les principals propostes per a l’equipament són una sala polivalent, un bar amb cuina i una sala d’exposicions, a més d’un espai per a fer reunions, tallers de creació, formació i un espai d’assaig.

Per la seva banda, la sala polivalent hauria de ser un espai flexible, ben equipat i amb bona acústica i visibilitat, on s’hi puguin fer trobades d’entitats, concerts, xerrades, etc. Donada la gran diversitat de propostes, a partir d’ara caldrà debatre entre l’opció de fer una sala compartimentable, o directament dues d’independents.

Aquest procés participatiu, dirigit per l’empresa IdeesSocial Design, ha constat de quatre espais: 1) Sessions de treball amb polítics i amb tècnics municipals; 2) Sessió participativa oberta sobre els usos de Can Luna; 3) Sessió participativa oberta sobre la Sala Polivalent; 4) Espai de participació individual en què s’havia d’omplir una butlleta.

En total 77 persones han participats en els tallers, així com 29 entitats, i s’han recollit 216 butlletes.

Podeu accedir a l’informe del procés participatiu aquí.

Article anteriorTé Espanya polítics… brillants?
Article següentHunting Season rodarà a la Garriga i necessita la teva ajuda
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.