Es presenten els resultats del procés participatiu per definir els usos de Can Luna

0
222

En el marc de la Fira d’Entitats de la Garriga, una cinquantena de persones varen assistir diumenge passat a la presentació dels resultats del procés participatiu endegat setmanes enrere, a partir del qual s’han de definir els futurs usos de Can Luna i de la seva Sala Polivalent.

Les principals propostes per a l’equipament són una sala polivalent, un bar amb cuina i una sala d’exposicions, a més d’un espai per a fer reunions, tallers de creació, formació i un espai d’assaig.

Per la seva banda, la sala polivalent hauria de ser un espai flexible, ben equipat i amb bona acústica i visibilitat, on s’hi puguin fer trobades d’entitats, concerts, xerrades, etc. Donada la gran diversitat de propostes, a partir d’ara caldrà debatre entre l’opció de fer una sala compartimentable, o directament dues d’independents.

Aquest procés participatiu, dirigit per l’empresa IdeesSocial Design, ha constat de quatre espais: 1) Sessions de treball amb polítics i amb tècnics municipals; 2) Sessió participativa oberta sobre els usos de Can Luna; 3) Sessió participativa oberta sobre la Sala Polivalent; 4) Espai de participació individual en què s’havia d’omplir una butlleta.

En total 77 persones han participats en els tallers, així com 29 entitats, i s’han recollit 216 butlletes.

Podeu accedir a l’informe del procés participatiu aquí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.