La Garriga se suma al Dia de l’Orgull LGTBI

0
Bandera gai_ajuntament_2016

Des del passat 22 de juny, es pot veure onejar a la façana de l’Ajuntament de la Garriga la bandera de l’arc de Sant Martí, símbol del moviment per a la igualtat de drets de gais, lesbianes, bisexuals, intersexuals i transsexuals (entre d’altres). I això és així perquè, enguany, la Garriga organitza per primera vegada activitats amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, que és justament avui dimarts, 28 de juny.

La biblioteca acollirà fins el 9 de juliol, doncs, una exposició documental sobre aquesta temàtica i dia 7, al Cinema Alhambra s’hi projectarà una sessió gratuïta de curtmetratges a les 19:30 h, en el marc de la 21a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià FIRE!!.

Alhora, en el Ple Municipal de demà dimecres, s’hi llegirà el manifest titulat “Per un país de respecte als drets de les persones LGBTI i amb tolerància zero a la discriminació”, en una mostra de suport inequívoc a la lluita pels drets d’aquest col·lectiu.

Dia orgull gai cartell 2016

Fotografia cedida per l’OAMC

Article anteriorTot a punt per la V Fira d’Entitats i Associacions de la Garriga
Article següentCoca de llardons
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.