Avui és la revetlla de Sant Pere i, encara que no se celebra com la revetlla de Sant Joan, des de Cuinem per tu, us animem a preparar una coca fàcil i ràpida i que, de ben segur, agradarà a tothom: la típica coca de llardons.
INGREDIENTS (per a 6 persones):
– 2 paquets de pasta de full fresca.
– 250 g de llardons.
– 250 g de sucre.
– 1 ou
– Pinyons o ametlla bastó.
ELABORACIÓ:
– Escalfem el forn a 200ºC.
– Posem en aigua freda els pinyons i/o les ametlles.
– Triturem el llardons i reservem.
– Estirem una de les masses de pasta de full i la cobrim amb els llardons.
– Cobrim amb l’altra massa de pasta de full i, amb un corró, estirem una mica les dues masses. També podem punxar-la per tal que no pugi molt la massa.
– Amb les dents d’una forquilla, tanquem tots els laterals.
– Pintem amb ou batut.
– Cobrim amb sucre tota la coca.
– Assequem bé els pinyons i els escampem per sobre.
– Escampem sucre per tota la coca.
– Ho posem al forn, baixant-lo a 180ºC, durant 15 minuts, aproximadament, i vigilant que no es cremi.
Bon profit!!!