Coca de llardons

0
65

Avui és la revetlla de Sant Pere i, encara que no se celebra com la revetlla de Sant Joan, des de Cuinem per tu, us animem a preparar una coca fàcil i ràpida i que, de ben segur, agradarà a tothom: la típica coca de llardons.

INGREDIENTS (per a 6 persones):

– 2 paquets de pasta de full fresca.

– 250 g de llardons.

– 250 g de sucre.

– 1 ou

– Pinyons o ametlla bastó.

ELABORACIÓ:

– Escalfem el forn a 200ºC.

– Posem en aigua freda els pinyons i/o les ametlles.

– Triturem el llardons i reservem.

– Estirem una de les masses de pasta de full i la cobrim amb els llardons.

– Cobrim amb l’altra massa de pasta de full i, amb un corró, estirem una mica les dues masses. També podem punxar-la per tal que no pugi molt la massa.

– Amb les dents d’una forquilla, tanquem tots els laterals.

– Pintem amb ou batut.

– Cobrim amb sucre tota la coca.

– Assequem bé els pinyons i els escampem per sobre.

– Escampem sucre per tota la coca.

– Ho posem al forn, baixant-lo a 180ºC, durant 15 minuts, aproximadament, i vigilant que no es cremi.

Bon profit!!!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.