L’Ajuntament s’adhereix a la campanya “No puc esperar!” pels afectats de Crohn o Colitis Ulcerosa

0
thumb no puc esperar

L’Ajuntament de la Garriga s’ha adherit a la campanya “No puc esperar!”, una campanya amb la que es vol ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen la malaltia de Crohn i/o Colitis Ulcerosa, i que pretén conscienciar la població que els afectats per aquestes malalties precisen de forma immediat d’un lavabo.

Aquesta és una campanya que impulsa l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU Catalunya), i que a la Garriga es tradueix amb que a tots els equipaments municipals que estan senyalitzats amb un adhesiu es permet la utilització urgent i gratuïta dels seus lavabos als portadors de la targeta autoritzada “No puc esperar!”

Els equipaments municipals són: Biblioteca Municipal Núria Albó, Can Raspall, Policia Local, Ajuntament, Casal de Joves, Teatre la Garriga el Patronat, pavelló de Can Violí, pavelló esportiu de Can Noguera, La Torre del Fanal, Piscines Municipals i Serveis Socials.

Article anteriorAntoni Bassas clou el curs 2015-2016 de l’AUA davant més de 200 persones
Article següentLa No independència… és dependència (121)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.