La No independència… és dependència (120)

0
thumb Per la Dignitat Logo

26-J Davant el benestar que mereixen els catalans, vot lògic o psicològic? Moltes dades publicades per diferents autoritats polítiques, acadèmiques i econòmiques, demostren que l’espoli permanent de l’estat espanyol a Catalunya acumula 200.000 milions d’euros.

 Molts estudis objectius demostren que una Catalunya independent es situaria a nivell de benestar de països europeus avançats i amb alt nivell de vida. Saben tots els votants catalans que pateixen retallades en educació, sanitat, infraestructures, etc. a causa d’aquest espoli? Són conscients “tots” els votants que castiguen les seves famílies votant “dependència” de l’estat espanyol? Saben quant millor viurien, ells i les seves famílies, essent independents? Ofereixen els partits espanyols propostes perquè els habitants de Catalunya visquin amb el benestar que mereixen pel que generen i aporten? No. Renunciaran els polítics regionals a un sol euro en favor de Catalunya? No. 26-J: Seran coherents els votants a Catalunya, o votaran castigant a les seves pròpies famílies? Votar als qui han demostrat incomplir inversions, infraestructures, finançament; que impedeixen a la societat catalana viure com mereix pel seu treball, esforç, etc. És lògic o psicològic?

26-J. Davant la VERITABLE DEMOCRÀCIA, vot lògic o psicològic?  Publicat: “Fa deu anys es va votar, (respectant escrupolosament la Constitució espanyola!) l’Estatut de Catalunya, prèviament “raspallat” pel Parlament espanyol”. Va retallar el que era substancial el Constitucional? Sí. Va respectar el Parlament català i el resultat del referèndum? No. Era constitucional i imparcial aquest tribunal? No. Ha respectat i complert l’estat espanyol el que va quedar d’ell? No. Respecta el govern espanyol el Parlament català, o ho porta al TC, incompleix lleis i envaeix competències? Escolta la societat que s’expressa amb macro manifestacions pacífiques? No. Porta davant els tribunals els qui promouen democràcia? Sí. Es pot dir que l’estat espanyol és una autèntica democràcia moderna, amb separació de poders? No. Ofereixen els partits espanyols als catalans una democràcia real i moderna com els ofereix la independència? No. 26-J: Seran coherents els veritables demòcrates a Catalunya? Votar als qui demostren no respectar la democràcia, a la societat catalana, al  seu Parlament, és lògic o psicològic?

26-J. Davant la LLIBERTAT que mereix la societat catalana, vot lògic o psicològic? Definició de llibertat: “Estat o condició de la persona que no està sotmesa a la voluntat d’un altre, ni està constrenyida per una obligació, deure, disciplina, etc.” Definició de colonització: “Imposició per la força de les armes o de les lleis de la pròpia llengua, cultura, història, valors, etc. al territori conquerit i explotació econòmica del mateix”. És lliure el Parlament català, la societat, de decidir les seves lleis, el seu futur, la seva pròpia situació amb l’estat espanyol; de gestionar els recursos que genera; de gestionar la seva pròpia història, cultura, llengua, valors? No. Hi ha correlació entre la definició de colonització amb el que succeeix a Catalunya? Sí. Seran coherents els votants catalans en defensa de la llibertat o votaran el 26-J als qui la impedeixen? Votar als que limiten o prohibeixen la llibertat; colonitzen legal, econòmica, culturalment, és lògic o psicològic?

Davant d’aquesta realitat, volem independència o… més i pitjor dependència?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc / Facebook

 

Article anteriorUn jugador de l’Olímpic, a l’onze ideal de Tercera Catalana
Article següentGarrifera, la nova bèstia del Front Diabòlic
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.