Garrifera, la nova bèstia del Front Diabòlic

1
thumb garrifera

Garrifera. Aquest és el nom amb el que entre tots i totes hem batejat a la nova fera del Front Diabòlic de la Garriga, una bèstia que per a més d’un i de dos seria una picada d’ull als amants de Bola de Drac.

I és que aquesta ja no tant jove entitat celebra enguany el seu desè aniversari, i és per aquest motiu que va organitzar la 1a Mostra de Bestiari Benèfica el proppassat dissabte 18 de juny a la pista número dos, una mostra que va culminar amb l’anunci del nom del drac i amb el seu bateig de foc.

Al llarg de tota la jornada, i malgrat l’amenaça de pluja constant, es varen succeir un munt d’activitats que varen fer les delícies d’un públic ben divers, que va poder gaudir de la plantada del bestiari de foc de les colles convidades, d’un dinar de germanor i de diferents activitats per a la canalla.

Aquesta festa, al llarg de la qual es va recollir aliments per a Càritas, va coincidir amb la cloenda del Festival de Jazz que organitzen els Amics del Jazz, i que va culminar amb un concert a càrrec d’Outer Space i de Dj Txaff.

Si vols veure més fotografies accedeix al Facebook del Front Diabòlic.

Article anteriorLa No independència… és dependència (120)
Article següentRevetlla de Sant Joan suau i sense pluja a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.