L’AUA obre les portes amb la conferència d’Antoni Bassas

0
FUMH Bassas_AUA_2016

El proper dimarts dia 21 de juny, el periodista Antoni Bassas pronunciarà la conferència “Corresponsal a TV3, una experiència americana” convidat per l’Aula de la Universitat a l’Abast de la Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga. Com sempre, serà a dos quarts de set de la tarda, al Teatre El Patronat, però aquest cop l’entrada restarà oberta a tothom, doncs no caldrà estar inscrit a l’AUA per gaudir de la xerrada.

L’Aula de la Universitat a l’Abast organitza xerrades setmanals sobre un extens ventall de temes (història, música, periodisme, política…), sempre amb conferenciants de primer nivell. Per tal de poder assistir-hi durant l’any, cal estar inscrit. Es pot fer a través del correu electrònic de la FUMH (info@fumh.cat), per telèfon al 93 860 50 60 o presencialment a la seu de la fundació, en horari d’oficina.

Sobre Antoni Bassas

Actualment, treballa com a periodista i és membre de l’equip directiu del diari Ara, si bé també ha treballat i deixat petja en el món de la ràdio i la televisió de Catalunya. Entre d’altres, durant catorze anys, va col·laborar en més de 800 retransmissions esportives dels partits de futbol del FC Barcelona amb en Joaquim Maria Puyal i va encapçalar entre 1995 i 2008 el programa líder de la ràdio catalana El matí de Catalunya Ràdio; el 1997 va guanyar un Premi Ondas per la versió radiofònica del programa Alguna pregunta més? i va ser corresponsal de TV3 a Washington entre 2009 i 2013.

En televisió, Bassas va presentar el programa que va fer fortuna a TV3, Tres pics i repicó, a més de ser-ne guionista, així com amb El joc de segle, La Lloll i El show de la Diana. Va codirigir i presentar Aquest any cent! i va col·laborar setmanalment amb el programa El convidat, d’Albert Om. També va col·laborar al programa Divendres entre 2013 i 2014.

Article anterior“Un poble dins d’un país, els sis-cents anys del poble Gitano a Catalunya”
Article següentLa reurbanització del carrer Calàbria, seguida dia a dia per un bloc
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.