Dissabte bestial a la Garriga

0
Front Diagolic_cartell_rectificat_juny_2016

Durant tot el dia 18 de juny, la Pista Número 2 de Ca n’Illa (nou emplaçament per la previsió de pluja!) acollirà un bon grapat d’activitats en el marc de la 1a Mostra de Bestiari Benèfica per a celebrar el 10è aniversari del Front Diabòlic de la Garriga, entitat que aprofitarà l’avinentesa per a presentar al públic la seva nova bèstia de foc, que s’ha creat amb motiu d’aquesta efemèride.

Així, des de les 11 del matí de dissabte i fins la matinada, tallers, actuacions musicals, concerts, titelles i diverses activitats més es duran a terme amb un altre objectiu de rerefons: la recollida d’aliments per Càrites. També hi haurà un dinar de germanor i es comptarà amb la presència de les colles Drac de Granollers, Gralla de Foc, Cabró de les Franqueses, Polseguera d’Argentona, El Follet i la Fantasma de Sant Feliu de Codines, la Bèstia de Prets, la Granota de Can Bassa, Toros Embolats de Granollers i Gorda de Caldes de Montbui. 

A les 20:45 h, en un dels moments més esperats, el Front Diabòlic revelarà el nom triat per votació popular del seu nou drac (Garrikus, Salicarda, Garrifera, La Flama o Esgarrifat) i se’l batejarà de l’única manera que es pot batejar aquest drac: amb foc i cercavila pels carrers del poble.

Finalment, Els Amics del Jazz de la Garriga tancaran la jornada amb un concert d’Outer Space i Dj Txaff.

Drac de_foc_01

Fotografia de Ràdio Silenci

Article anteriorBuhos, Aspencat i Els Catarres, caps de cartell de la Festa Major d’enguany
Article següentÁngel Guillén (C’s) fa balanç del primer any de legislatura
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.