Buhos, Aspencat i Els Catarres, caps de cartell de la Festa Major d’enguany

0
FM LG_2016_Grups_musica_01

Els concerts de Festa Major d’aquest any comptaran amb tres grups principals de renom per animar les nits de música, que abandonen El Passeig i es desplacen als terrenys propers a La Doma, en una decisió que respon a la priorització de la seguretat i a la comoditat que suposa comptar amb un espai més gran que pugui absorbir la gran quantitat de públic assistent, ja que, en les darreres edicions, s’havia constatat que l’emplaçament no era suficientment gran. Així, El Passeig es destinarà a activitats familiars.

Pel que fa als artistes, els Buhos actuaran la nit de dijous 28 de juliol, Aspencat ho faran la de divendres 29 i Els Catarres tocaran el dissabte 30, tots plegats en un escenari a prova de pluja per evitar situacions com les dels últims anys, quan es van haver de suspendre diversos concerts per culpa del mal temps. A més, hi haurà més barres de bar per evitar aglomeracions i llargues cues.

Article anteriorVillaronga roda a la Garriga i busca figurants
Article següentDissabte bestial a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.