La Garriga Digital

Villaronga roda a la Garriga i busca figurants

Incerta Gloria_01

Una part del rodatge de l’adaptació a la gran pantalla del clàssic de la literatura catalana Incerta Glòria, de Joan Sales i Vallès, està tenint lloc a la Garriga. Aprofitant el patrimoni arquitectònic i històric del poble, que ajuda a situar el teló de fons de la novel·la -la Guerra Civil Espanyola-, Agustí Villaronga va rodar durant tot el dia d’ahir una part de la pel·lícula a un edifici modernista del costat del pas a nivell de la via del tren.

El rodatge del film, produït per Isona Passola amb Massa d’Or Produccions, compta amb un pressupost de 3 milions i mig d’euros i continuarà el dilluns dia 20, quan es té prevista una altra sessió, aquest cop al refugi antiaeri de l’estació i per la qual es busquen figurants.

Per tal de participar com a figurant per l’escena del dilluns, els interessats poden fer arribar una fotografia seva en primer pla al correu electrònic yocasting@gmail.com, juntament amb el seu contacte. És imprescindible que els candidats siguin gent prima, sense tatuatges ni pírcings, amb el cabell curt (els homes) i sense metxes ni tint (homes i dones). Tenen de temps fins aquest divendres dia 17. 

Fotografia de Guillem Troyano

Exit mobile version