Villaronga roda a la Garriga i busca figurants

0
125

Una part del rodatge de l’adaptació a la gran pantalla del clàssic de la literatura catalana Incerta Glòria, de Joan Sales i Vallès, està tenint lloc a la Garriga. Aprofitant el patrimoni arquitectònic i històric del poble, que ajuda a situar el teló de fons de la novel·la -la Guerra Civil Espanyola-, Agustí Villaronga va rodar durant tot el dia d’ahir una part de la pel·lícula a un edifici modernista del costat del pas a nivell de la via del tren.

El rodatge del film, produït per Isona Passola amb Massa d’Or Produccions, compta amb un pressupost de 3 milions i mig d’euros i continuarà el dilluns dia 20, quan es té prevista una altra sessió, aquest cop al refugi antiaeri de l’estació i per la qual es busquen figurants.

Per tal de participar com a figurant per l’escena del dilluns, els interessats poden fer arribar una fotografia seva en primer pla al correu electrònic yocasting@gmail.com, juntament amb el seu contacte. És imprescindible que els candidats siguin gent prima, sense tatuatges ni pírcings, amb el cabell curt (els homes) i sense metxes ni tint (homes i dones). Tenen de temps fins aquest divendres dia 17. 

Fotografia de Guillem Troyano

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.