La Puta i la Ramoneta té nou senzill amb aires garriguencs

0
la puta_i_la_ramoneta_proces_prostituent_02

L’innovador grup de rock La Puta i la Ramoneta treu nou disc i ho fa amb l’avançament del fantàstic videoclip del tema El trineu (pendent avall), protagonitzat pel veí de la Garriga, Arnau Geli, que aguanta estoicament i amb un somriure als llavis una pluja de desgràcies que cauen damunt seu. I és que la cançó, amb lletra i música de Daniel Bolsa, ens parla de la vida que avança sense aturador ni control i a la que hem de respondre i correspondre amb la millor de les actituds.

La Puta i la Ramoneta està format per Oriol Ambròs (veu), Isaac Bosc i Eduard Corbera (guitarres), Daniel Bolsa (baix) i Enric Costa (bateria), però en aquest primer senzill de l’àlbum Procés Prostituent han comptat amb la col·laboració, entre d’altres, del garriguenc Pep Tarradas (The Gramophone Allstars, Mainasons…), que ha arranjat els vents i tocat la trompeta.

Procés Prostituent es presentarà en directe a l’Ateneu l’Aliança de Lliçà d’Amunt el dissabte dia 2 de juliol, mentre que el CD sortirà el proper dia 20 de juny i es podrà escoltar online a partir del dia 27, a totes les plataformes.

Podeu seguir La Puta i la Ramoneta al seu web, Facebook, Twitter i Instagram.

la puta_i_la_ramoneta_proces_prostituent_01

Article anteriorGastonòmada la Garriga: el principi d’una gran amistat
Article següentVillaronga roda a la Garriga i busca figurants
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.