Gastonòmada la Garriga: el principi d’una gran amistat

0
124

Poques iniciatives comencen amb tant bon peu com ho va fer el festival Gastronòmada de la Garriga el passat dissabte. I és que, en la seva primera edició, la plaça del Silenci bullia de gent que degustava el menjar de les caravanes aparcades al carrer Nostra Senyora de la Salut, passejava per les paradetes instal·lades sota l’atenta mirada dels murals de l’antiga escola de música i gaudien de les actuacions en directe de Doc Scanlon’s Cool Cat Combo, Anna Luna & Dry Latino i Bremen.

I per si això fos poc, hi havia activitats pels meus menuts com tallers amb fusta i “cursos” de conducció, la qual cosa va fer que el públic de la fira (és una fira, un festival? Tant se val!) fos intergeneracional i heterogeni. Ah! I un mag amb vestit i barret fent trucs i deixant bocabadats els més incrèduls, escoltat per un seguici de nens petits, com si fos el flautista d’Hamelín. 

I tast de cerveses. I birra Estrella Damm Inèdit a preu popular. I swing. I slacklines. I gent guapa. I…

En definitiva, que el Gastronòmada és una gran notícia per la Garriga. Llarga vida!

Gastronomada 2016_07

Gastronomada 2016_01

Gastronomada 2016_04

Gastronomada 2016_02

Gastronomada 2016_05

Visita la galeria de fotos sencera al seu Facebook!

(Fotografies de Gastronòmada la Garriga)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.