En memòria del Dr. Castellsagué

0
xavier castellsague

Lamento profundament la mort del Dr. Xavier Castellsagué, eminent investigador, bon amic de l’Aula de la Universitat a l’Abast. Reprodueixo a continuació part del comentari que d’ell en vaig fer en ser qui va inaugurar el curs acadèmic 2013-2014. Era el dia 2 d’octubre de 2013. És aquest:

“Ahir, un any més, es va omplir la platea d’El Patronat per iniciar les conferències que ofereix L’Aula de la Universitat a l’Abast de la Fundació Universitària Martí l’Humà. La lliçó inaugural que obria el nou curs 2013-2014 va anar a càrrec de l’eminent Dr. Xavier Castellsagué, investigador, epidemiòleg i màxima autoritat per tractar el tema “La incidència en el càncer del virus del papil·loma humà”.

Com no podia ser d’altre modus, l’exposició del Dr. Castellsagué va ser brillant, amb dades contundents, impregnant en les seves paraules una serenor i una lucidesa no exemptes de la passió imprescindible en un investigador, en un científic del seu nivell.

Gràcies Xavier Castellsagué per haver estat entre nosaltres, esperem poder gaudir en una propera ocasió de la seva presència.”

Xavier, sempre et recordarem, descansa en pau.

Fotografia extreta de Diario Médico.com

Alex Muoz_01

Article anteriorLa No independència… és dependència (118)
Article següentPastís de formatge fresc
Activisme cultural. Coordinador de l’Aula de la Universitat a l’Abast (AUA) de la Fundació Universitària Martí l'Humà (FUMH).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.