Del poble a l’Ajuntament i de l’Ajuntament al poble

0
CUP la_Garriga_01

Fins al 26 de juny, la CUP de la Garriga posa en marxa el projecte “Retorn Social”, una iniciativa que pretén, mitjançant una convocatòria oberta a entitats i moviments socials, retornar al carrer part dels ingressos que la regidora i el regidor perceben de l’Ajuntament.

Per tal de portar a terme aquesta iniciativa, hem publicat al nostre web les bases de la convocatòria  per tal que totes aquelles entitats que vulguin participar-hi les puguin consultar i fer arribar els seus projectes. La convocatòria restarà oberta fins al proper 26 de juny.

Amb aquesta iniciativa la candidatura de l’esquerra independentista porta a la pràctica un dels seus compromisos amb els que va concórrer a les passades eleccions municipals, la del compromís de destinar part dels recursos institucionals a projectes solidaris, socials, culturals i de defensa del territori.

Per tal de poder consultar tota la informació sobre el projecte, hem habilitat un espai al web i un formulari específic per omplir online. El full d’inscripció també es pot descarregar i enviar a l’adreça infocuplagarriga@gmail.com.

CUP retorn social web

Article anteriorDissabte, Assemblea Oberta a la Garriga
Article següentLa No independència… és dependència (118)
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.