Setmana de l’Energia i el Medi Ambient a la Garriga

0
SetmanaEnergia laGarriga

La Garriga se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible i el Medi Ambient 2016, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

Per començar, el 9 de juny, tant al matí com a la tarda, la plaça de Can Dachs acollirà una deixalleria mòbil, on s’hi podran dipositar els següents residus (de particulars) sense necessitat d’anar dins a la deixalleria del polígon: roba, oli mineral, oli vegetal, pots de pintura petits, vernissos, dissolvents, petits electrodomèstics, algun voluminós petit, piles, CD’s, vidre, envasos, aerosols, medicaments, càpsules de cafè. A la mateixa plaça també s’hi podrà visitar l’exposició del Projecte RNova, una iniciativa que retorna al mercat aquells materials que arriben a les deixalleries i que es troben en bon estat.

També dijous, però a les 21 hores i al Cinema Alhambra, es projectarà gratuïtament la pel·lícula documental Hijos de la Tierra (Premi Goya al Millor curtmetratge documental 2016) i es farà un col·loqui amb el director del film, Patxi Uriz.

Finalment el 10 de juny a la tarda, la plaça de Can Dachs s’omplirà amb l’activitat “Juguem amb energia” (jocs per a infants de 3 a 12 anys) i l’activitat Ecojuga (jocs per a famílies), a càrrec de la Cia, Residual. També s’hi podrà visitar l’exposició sobre l’estalvi energètic “Tu tens la paraula”.

OAMC

Article anteriorDies amb calor d’estiu a la Garriga
Article següentDivendres i diumenge, gaudeix dels Combos de l’Aula de Música
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.