Setmana de l’Energia i el Medi Ambient a la Garriga

0
135

La Garriga se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible i el Medi Ambient 2016, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

Per començar, el 9 de juny, tant al matí com a la tarda, la plaça de Can Dachs acollirà una deixalleria mòbil, on s’hi podran dipositar els següents residus (de particulars) sense necessitat d’anar dins a la deixalleria del polígon: roba, oli mineral, oli vegetal, pots de pintura petits, vernissos, dissolvents, petits electrodomèstics, algun voluminós petit, piles, CD’s, vidre, envasos, aerosols, medicaments, càpsules de cafè. A la mateixa plaça també s’hi podrà visitar l’exposició del Projecte RNova, una iniciativa que retorna al mercat aquells materials que arriben a les deixalleries i que es troben en bon estat.

També dijous, però a les 21 hores i al Cinema Alhambra, es projectarà gratuïtament la pel·lícula documental Hijos de la Tierra (Premi Goya al Millor curtmetratge documental 2016) i es farà un col·loqui amb el director del film, Patxi Uriz.

Finalment el 10 de juny a la tarda, la plaça de Can Dachs s’omplirà amb l’activitat “Juguem amb energia” (jocs per a infants de 3 a 12 anys) i l’activitat Ecojuga (jocs per a famílies), a càrrec de la Cia, Residual. També s’hi podrà visitar l’exposició sobre l’estalvi energètic “Tu tens la paraula”.

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.