Divendres i diumenge, gaudeix dels Combos de l’Aula de Música

0
Aula musica_cloenda_curs_2016_01

Com a cloenda del curs 2015/2016, l’Aula de Música Moderna i Tradicional de la Fundació Universitària Martí l’Humà ha preparat uns concerts als acollidors jardins de Can Ramos (carrer Figueral 59, al costat de la plaça del Silenci) el proper divendres dia 10 de juny a les 21 hores i diumenge 12 de juny, a les 11 del matí.

Divendres, serà el torn dels Combos d’adults, amb festa i botifarrada inclosa, mentre que diumenge seran els més petits de l’aula els que mostraran el que han après durant l’any acompanyats d’un bon vermut de migdia.

Als Combos de l’Aula de Música d’aquest cap de setmana s’hi podrà escoltar versions d’AC/DC, Phill Collins, Stevie Wonder, Red Hot Chilli Peppers, Jason Mraz, Janis Joplin, Hiorace Silver, Carl Orff, The Police, Eagles, Michael Jackson, Shawn Mendez…

Aula musica cloenda curs 2016 02

Fotografia de l’Aula de Música

Article anteriorSetmana de l’Energia i el Medi Ambient a la Garriga
Article següentLa presència d’insectes obliga a tancar el CAP fins, almenys, dissabte
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.