El 7è Memorial Pau Alié se l’endú el FC Barcelona

0
150

Durant tot el dissabte va tenir lloc al camp municipal de la Garriga el VII memorial Pau Alié, organitzat des de fa 7 anys per l’Olímpic La Garriga per homenatjar el Pau, jugador de les categories inferiors del club garriguenc que va morir de forma sobtada. Prop de 200 jugadors de categoria benjamí van disputar un torneig en el qual hi van participar 12 equips: FC Barcelona, UE Sant Andreu, UD Cornellà, CE Vila Olímpica, CE L’Hospitalet, CF Damm, Gimnàstic de Manresa, CE Escola de futbol Mataró, UE Rubí, Vic Riuprimer i els dos equips amfitrions del CF Olímpic La Garriga.

El sistema de competició va consistir en dos grups de 6 en format de lligueta, en el qual els 2 primers de cada grup es van enfrontar per conèixer el vencedor. La final la van disputar el FC Barcelona i la Damm, amb victòria pels primers per un resultat de 6 gols a 3. “Destacaria per sobre de tot la qualitat del futbol en estat pur per part de nens de 7 i 8 anys i el compromís de tota la família de l’Olímpic per fer-ho possible”, va apuntar Eduard Alié, pare del Pau i un dels organitzadors del torneig.

Article original publicat a La Jornada del Vallès.cat / Text: Jordi Calls / Foto: Passeig Esportiu

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.