Agraïment als nostres funcionaris

0
Per la_Dignitat_Logo

Tots els serveis públics catalans estan patint severes retallades i els funcionaris una clara disminució dels seus ingressos. La causa és força coneguda: la insuficiència de recursos de la Generalitat per l’espoli de l’estat i l’incompliment de lleis que l’obliguen a aportar milers de milions d’euros; el dèficit crònic que pateix Catalunya en perjudici dels seus ciutadans ho és en benefici d’habitants d’altres regions espanyoles.

Des de la nostra plataforma, volem destacar que la rebaixa salarial als funcionaris no s’ha traduït en una disminució de la qualitat dels seus serveis. Qualsevol família amb nens a l’escola pública, qualsevol pacient que hagi acudit al CAP o hagi requerit un servei de policia local, etc. ha pogut comprovar que se l’ha atès amb la màxima atenció i professionalitat en allò que d’ells depenia.

Considerem que és un valor que mereix reconeixement i agraïment i que ens fa pensar en l’enorme cabal i riquesa del funcionariat a Catalunya, tot i l’ingent sacrifici al què ens sotmet l’estat espanyol. És un fet puntual que ens dóna esperança per al futur d’una Catalunya independent. Són un exemple per a tots.

Davant aquest inqüestionable fet, per dignitat, i des del nostre grup d’opinió, volem dir-los: Moltes gràcies! A tots els funcionaris de Catalunya, que presten els seus serveis amb l’entrega i professionalitat de sempre.

Manel Mas en nom de la plataforma PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ  (BlocFacebook)

Article anteriorConferència de Ramón Cotarelo, aquest dissabte a la Garriga
Article següentEl 7è Memorial Pau Alié se l’endú el FC Barcelona
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.