Les caravanes de menjar del Gastronòmada fan parada a la Garriga

0
189

En una potent aposta per la innovació i la creativitat, el Gastronòmada pretén ser un esdeveniment gastronòmic referent del Vallès Oriental en forma de trobada, durant tot el dia 11 de juny, on es podrà gaudir de bon menjar i beure a la Plaça del Silenci. El festival és, en essència, una trobada de foodtrucks, paradetes de dissenyadors i artesans locals i un mercat de productes de segona mà. Tot plegat, acompanyat de música i ball per animar la festa.

El bon clima que caracteritza la Garriga, la seva tradició culinària i la cultura d’oci que s’hi respira, feien del poble un candidat ideal per acollir un esdeveniment d’aquestes característiques i l’Ajuntament ha decidit avalar el projecte amb la intenció d’establir-lo com un acte anual, obrint els carrers del nostre municipi al món de la gastronomia i l’artesania.

Foodtruck 01La secció del menjar està composta per una selecció de la millor cuina de carrer pensada per tots els paladars, on hi trobarem, per exemple, la Creperia La Parisina o La Teca Van, de menjar vegà. És un dia per a gaudir de les coses senzilles i compartir-les amb la teva gent, doncs el Gastronòmada està pensat per tots els perfils i estils.

D’altra banda, també es realitzaran activitats paral·leles relacionades amb l’estil de vida sostenible, com ara un mercat de segona mà, enfocat principalment a la roba però on hi tenen cabuda tot tipus de productes, i també hi haurà artesans i dissenyadors locals amb productes autèntics i únics. D’aquesta manera, fomentem el consum de proximitat, que afavoreix la xarxa econòmica local i ajudem a sensibilitzar la ciutadania del consum responsable.  

A més, els més petits podran divertir-se en els tallers infantils construint un foodtruck de fusta o conduint cotxes petits i els més grans podran gaudir d’un tast de cerveses del Montseny.

I, evidentment, en un acte com aquest no hi pot faltar bona música, i és per això que ens acompanyaran els Bremen i Anna Luna & Dry Latino. 

Bremen 01

Gastronomada 01

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.