La Garriga estrena Festival de la Infància aquest cap de setmana

0
Festival Infància_Cartell

Els propers 4 i 5 de juny la Garriga celebrarà el seu 1r Festival de la Infància amb dos dies plens d’activitats per als més menuts. El festival es desenvoluparà en diversos espais del centre del poble i inclourà propostes diverses. L’objectiu és avançar cap a un poble respectuós, amable i encara més adaptat per als nens i nenes, i és una actuació prèvia a la futura creació d’una Regidoria de la Infància a l’Ajuntament.

El Festival de la Infància s’inaugurarà dissabte 4 de juny al matí a l’Auditori de l’Escola de Música, en una sessió a càrrec del Consell d’Infants. Durant el matí es faran visites teatralitzades al refugi antiaeri pensades per a infants de més de 8 anys, i l’activitat familiar “Llibres a la fresca” que organitzarà l’Institut de la Infància a la plaça del Silenci. També el matí de dissabte l’Escola Municipal de Música oferirà el taller “Contes sobre la pell amb música”, per a infants de 0 a 3 anys, a l’Auditori.

De cara a diumenge, el festival seguirà amb activitats lúdiques durant tot el dia a la plaça de l’Església, on hi haurà una tirolina gegant, tir amb sarbatana i escalada al pal. Paral·lelament a Can Dachs es podrà gaudir de jocs gegants per a totes les edats, un taller de maquillatge i de jocs inflables, i al final de la jornada el públic podrà gaudir d’un festival de titelles a la placeta de Santa Isabel, a les 18 hores amb la Companyia Pengim Penjam.

Un cop finalitzat el 1r Festival de la Infància de la Garriga, les persones que ho vulguin podran gaudir d’una sessió de formació en educació emocional i literatura infantil. La sessió es farà el dissabte 11 de juny al matí al Casal de Joves i s’adreça a un públic familiar. Més informació al Casal de Joves (93 871 83 28).

Festival Infància_Programa

OAMC

Article anteriorTornen els Mainasons amb deu noves cançons
Article següentVerat sense feina en escabetx
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.