La No independència… és dependència (117)

0
Per la_Dignitat_Logo

És coherent rebel·lar-se contra les retallades i recolzar a qui les realitza? Publicat: “Sobiranistes, sindicats i entitats socials (ANC, Òmnium, associacions veïnals, etc.) surten units al carrer per reivindicar que no es retallin els drets. PSC i en Comú Podem s’uneixen a CDC, ERC i CUP”; “El detonant va ser la impugnació de la llei del Parlament per afrontar l’emergència energètica, etc.”. Què voten els membres i simpatitzants d’aquests partits, organitzacions i associacions? És possible que assisteixin a aquesta manifestació i després votin als qui obliguen a retallar o a partits que s’oposen a tenir la independència necessària per atendre la justícia social com Catalunya pot i mereix? Es defensa una justícia social avançada votant a qui la impedeix?

Catalanisme assenyat… o resignat, sotmès i dependent? Publicat: “El PSC i C’s estudien com presentar-se davant dels votants de centre com a nous paladins del catalanisme assenyat”. Quin balanç ofereixen els resultats del PSC com “paladí” dels justos drets dels catalans davant l’estat espanyol? Algú pot creure que realment els ha defensat… o més aviat ha estat al contrari? Aquí estan els fets. Algú pot creure que C’s serà qui més i millor defensarà els drets dels catalans? Ofereixen tot el que mereixen o un benestar, una llibertat, una democràcia, justícia social i dignitat “assenyades”? En realitat, no estan oferint resignació, submissió i dependència? Què ha de decidir un votant català amb dignitat, en una demòcrata real, que pensi en la seva família? El millor per a ella, o bé el que l’estat espanyol consideri assenyat?

Quin sentit té votar a Catalunya als qui no tenen resposta? Publicat: “En les sessions del Cercle d’Economia de Sitges s’han expressat els aspirants a governar l’estat espanyol. Hi ha absència total d’un projecte per a Catalunya. Aquest ja és un problema d’Espanya però no hi ha resposta política dels actors espanyols a l’altura de la situació”. Era un lloc i moment clau cara les eleccions? Sí. Què pensar que els líders (?) espanyols no tinguin cap projecte per a Catalunya? Què pensar del sentit democràtic d’uns líders que ignoren més de 2.300.000 votants catalans que van desafiar al Constitucional? Té sentit que hi hagi un sol votant a Catalunya que opti per “més del mateix”: explotació, injustícia social, pseudo democràcia, indignitat…?

Advertim quin gran estat podrà ser Catalunya independent? Publicat: “Catalunya lidera la captació d’innovació i la captació de recursos europeus d’innovació per a petites i mitjanes empreses dins el conjunt de l’estat espanyol”; “Catalunya també encapçala la captació d’ajuts europeus de la iniciativa Horitzó 2020 en el conjunt d’Espanya. Aglutina un total del 28% del total de l’estat”. No diuen que Catalunya perd inversions i recursos pel procés independentista? Si tot això succeeix… no demostra que Catalunya és un autèntic motor d’innovació i generació de recursos malgrat l’estat espanyol i sent dependents d’ell? Una Catalunya, pròsper estat europeu… o regió dependent? Des de la dignitat, què és el lògic decidir, votar…?

Davant d’aquesta realitat, volem independència o… mes i pitjor dependència?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ  BlocFacebook

Article anteriorEl 3 de juny, vine a la xerrada contra l’indepessimisme
Article següentCarrer Negociant 29: exigim responsabilitats compartides
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.