Els Socialistes de la Garriga proposem a la resta de partits no enganxar cartells electorals

0
PSC logotip

El PSC la Garriga, seguint l’exemple d’acords als quals s’ha arribat a d’altres municipis, hem proposat a la resta de partits polítics la no enganxada de cartells electorals al poble; una proposta que va ser enviada a tots els grups municipals amb representació al Consistori amb la finalitat de reduir els costos de les eleccions del 26 de juny. “Fa 6 mesos, vam tenir unes eleccions que van comportar una despesa important pels partits polítics, que repercuteix en un percentatge, també important, en els pressupostos generals. Que hi hagi de nou eleccions, és únicament culpa dels partits polítics, que hem estat incapaços d’arribar a un acord, tal i com exigien els ciutadans i ciutadanes”, afirmava el 1r Secretari de la formació, Àlex Valiente, per explicar el motiu que ens ha dut a fer aquest suggeriment.

Els Socialistes no només valorem els aspectes estrictament econòmics dels partits polítics, sinó les hores que ha de dedicar la Brigada d’Obres de l’Ajuntament de la Garriga en la col·locació dels plafons electorals: “no és una despesa que només implica la impressió dels cartells i demés, sinó que també són les hores que els operaris de l’Ajuntament dediquen a la col·locació de les estructures necessàries”, comentava Valiente. “Sabem que la repercussió econòmica que implica aquest aspecte a la Garriga no és massa gran, però coneixem d’altres municipis on ja hi ha una proposta similar aprovada per tots els partits polítics i, si ens hi sumem, entenem que la despesa s’anirà reduint molt, per arribar ser important”, afegia el 1r Secretari garriguenc.

El regidor socialista, finalitzava dient que “és voluntat de la micro política reduir aquest dispendi; altres aspectes de despesa que no controlem, no podem decidir-la nosaltres, però sí que traslladarem aquesta proposta també als nostres òrgans interns de partit polític, per demanar una reducció en aquest sentit” i apel·lava al sentit comú de la resta de formacions polítiques: “després d’una setmana, hem rebut la resposta positiva al nostre suggeriment de Ciutadans, que ja ha manifestat que no penjarà publicitat, i de SI i la CUP, que, tot i no presentar-se en aquest procés electoral, ja ens van comunicar que recolzaven la proposta. Pel que fa a la resta de partits polítics, esperem una reflexió interna i una resposta positiva, tot i que ja hi ha dos grups que ens han fet arribar la seva intenció de penjar cartells”.

Des dels Socialistes de la Garriga, al marge de la determinació que prenguin la resta de partits polítics, ens comprometem a no fer publicitat exterior i fer una campanya austera, amb repartiment de propaganda al mercat i un petit acte sense cost. 

psc si_pel_canvi_2016

Article anteriorOus farcits de bolets i gambes acompanyats amb maionesa a l’all negre
Article següent200 anys i més viu que mai
Agrupació dels Socialistes de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.