El juny arriba amb nuvolades de tarda

0
Marti Oliveras_01

Després d’aquest magnífic cap de setmana de Corpus, la Garriga desperta una setmana més per tornar a la rutina, al seu dia a dia. I avui ho ha fet sota un cel mig ennuvolat pel creixement de nuvolades que, ja des de primera hora del matí, han deixat algun ruixats cap a punts del Pirineu. També a migdia ja descarregava algun xàfec al nostre sector, a l’entorn de Tagamanent i Pla de la Calma amb tendència a desplaçar-se cap a l’est.

Aquesta serà la tònica dels dos primers dies de la setmana, d’aquest dilluns i dimarts quan, per efecte del solc d’aire fred en alçada i la humitat, tindrem una situació d’inestabilitat amb ruixats i tempestes, especialment durant les tardes, i que podrien descarregar amb força sobretot en punts del Pirineu i de les comarques interiors de Girona i Barcelona.

Per tant, caldrà estar atents a la possibilitat de pluja tant avui dilluns com demà dimarts.

En dies posteriors tot fa pensar en una millora del temps, amb més estones de sol i amb una pujada de les temperatures màximes després del que puguin recular aquest parell de dies de cel més tapat. Tot i així no farà net i les nuvolades de tarda seguiran tapant el cel, sense descartar algun ruixat.

Veurem com evoluciona tot plegat i com arribem al cap de setmana però sembla que cap a finals de setmana podrien continuar els ruixats de tarda a punts de muntanya, amb matins més assolellats i amb força sol a les comarques del sud, ponent i litorals.

Les temperatures no experimentaran canvis significatius i ens mourem entre els 12 a 15ºC de mínima i els 25ºC de màxima, puntualment per sobre.

Bona setmana a tots i totes, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

Article anterior200 anys i més viu que mai
Article següentEl 3 de juny, vine a la xerrada contra l’indepessimisme
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.