Corpus càlid i amb força sol a la Garriga

0
Marti Oliveras_01

La situació meteorològica dels darrers dies ha vingut marcada per un temps força estable en conjunt i amb uns valors que, mica en mica, ens van fent adonar que l’estiu es va acostant. I és que el passat dissabte vam tenir una màxima al voltant dels 27ºC, un valor ja pràcticament d’estiu. 

Tot i aquest dissabte assolellat i càlid que vam viure, el cap de setmana va acabar amb un temps realment diferent, amb molts núvols i amb un ambient fresc després de les tempestes que vam tenir durant la tarda del diumenge amb un front de xàfecs que va anar creuant el país de ponent a llevant, deixant al voltant de 10 mm a la Garriga. 

La setmana que ahir vam iniciar es presenta, en conjunt, força càlida a migdia, quan assolirem o superarem lleugerament els 25ºC i, per tant, ara ja potser sí és el moment de fer el canvi d’armari definitiu. 

El pas d’algunes cues de front afavoriran que anem tenint alguns núvols dia sí dia també però sense més conseqüències, en principi.

I el més important de la setmana, aquest cap de setmana de Corpus, la festa de la Garriga, la festa del nostre poble, sembla que vindrà acompanyada d’un temps estable i molt càlid amb màximes que entre dissabte i diumenge podrien acostar-se als 30ºC!

Sí que és veritat que caldrà estar atents al creixement de nuvolades convectives que s’espera per diumenge, doncs no és impossible que s’acabés formant alguna tempesta a la nostra zona, si bé seria poc important i el conjunt del cap de setmana de Corpus el viurem sota un bon sol i una bona calor que ajudaran a gaudir encara més de la festa.

Per tant, a seguir la situació, perquè encara queden dies però ja podem ser optimistes per aquest final de setmana festiu.

Que passeu tots i totes una molt bona setmana! I el cap de setmana sortim a celebrar la festivitat de Corpus i fem poble!!!

Salut, méteo i Corpus!

@GarrigaMeteo

Article anteriorLa No independència… és dependència (116)
Article següentPresentem una moció a favor de la creació d’un Pla Local contra la LGTBIfòbia
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.