Autocaravanes a la Garriga, una reivindicació de SI que serà una realitat

0
132

Una subvenció de la Diputació de Barcelona de 36.000 euros farà possible una vella reivindicació del grup municipal de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), que va proposar la creació d’un espai habilitat per a caravanes i autocaravanes a la Garriga, al considerar que el poble complia amb els requisits per a la instal·lació d’una zona d’aquest tipus. A SI, asseguren que el perfil de turisme que aporta aquest sistema de viatjar quadra perfectament amb el que pot oferir la Garriga i van detectar una bona oportunitat degut a la manca de serveis d’aquesta índole en pobles de la comarca.

Les obres de l’àrea de caravanes i autocaravanes ja han començat a bon ritme i es preveu que finalitzin abans de l’estiu. L’aparcament, amb capacitat per a 10 vehicles, es troba situat a la zona de Can Terrers (just davant de les ruïnes romanes) i oferirà serveis de “Classe 2”, que inclouen: aixeta d’aigua amb rosca, reixa de desguàs d’aigües grises, desguàs per a aigües negres, panell informatiu de normes d’utilització, espai de contenidor d’escombraries, endoll elèctric de 1320 wats, il·luminació de l’àrea, il·luminació de serveis i panell informatiu turístic.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.