Tàrtar de poma, alvocat, tonyina i maduixes amb vinagreta de festucs

0
tartar poma

Avui us portem una recepta d’allò més senzilla, diferent, ideal per al bon temps, ràpida de preparar i amb un resultat realment deliciós. No és convenient preparar-la amb massa antelació, ja que la poma i alvocat s’oxiden ràpidament.

INGREDIENTS (per a 4 persones)

– 2 alvocats que estiguin al punt.

– 2 pomes dolces i cruixents.

– 2 llaunes grans de tonyina amb oli.

– 200 g de maduixes.

– Un grapat de festucs.

– Vinagre de Mòdena, OVE (oli d’oliva extra), sal.

– 1 motlle rodó.

PREPARACIÓ

– Pela i talla la poma en daus petits i reserva.

– Pela i talla els alvocats també en daus petits i reserva.

– Treu la tonyina de la llauna i escorre’n l’oli.

– Talla les maduixes en quarts.

– Per fer la vinagreta, pela els festucs i reserva.

– En un bol, posa-hi una part de vinagre per 3 parts d’oli, una mica de sal i emulsiona. A continuació afegeix-hi els festucs reservats.

– Agafa el motlle i col·loca’l en un plat. Ara, ves fent capes de poma, alvocat i tonyina, intentant pressionar una mica per tal que no es desmunti quan retiris el motlle. Per últim posa les maduixes i acaba amanint amb la vinagreta.

– Tot just abans de servir, retira el motlle amb molta cura.

Article anteriorLa No independència… és dependència (115)
Article següentAjuda al Front Diabòlic a batejar la seva nova bèstia
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.