Tàrtar de poma, alvocat, tonyina i maduixes amb vinagreta de festucs

0
63

Avui us portem una recepta d’allò més senzilla, diferent, ideal per al bon temps, ràpida de preparar i amb un resultat realment deliciós. No és convenient preparar-la amb massa antelació, ja que la poma i alvocat s’oxiden ràpidament.

INGREDIENTS (per a 4 persones)

– 2 alvocats que estiguin al punt.

– 2 pomes dolces i cruixents.

– 2 llaunes grans de tonyina amb oli.

– 200 g de maduixes.

– Un grapat de festucs.

– Vinagre de Mòdena, OVE (oli d’oliva extra), sal.

– 1 motlle rodó.

PREPARACIÓ

– Pela i talla la poma en daus petits i reserva.

– Pela i talla els alvocats també en daus petits i reserva.

– Treu la tonyina de la llauna i escorre’n l’oli.

– Talla les maduixes en quarts.

– Per fer la vinagreta, pela els festucs i reserva.

– En un bol, posa-hi una part de vinagre per 3 parts d’oli, una mica de sal i emulsiona. A continuació afegeix-hi els festucs reservats.

– Agafa el motlle i col·loca’l en un plat. Ara, ves fent capes de poma, alvocat i tonyina, intentant pressionar una mica per tal que no es desmunti quan retiris el motlle. Per últim posa les maduixes i acaba amanint amb la vinagreta.

– Tot just abans de servir, retira el motlle amb molta cura.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.