La VI Festa Sardanista de la Garriga tindrà lloc aquest dissabte

0
138

L’Agrupació Sardanista la Garriga organitza aquest dissabte a la tarda una nova edició de la seva Festa Sardanista, la ballada que té lloc entre l’audició de sardanes del Barri de Montserrat i la de Corpus i que aquest 2016 arriba a la seva sisena edició.

Com cada any, l’entitat dedica una placa de cava a un element del patrimoni garriguenc, enguany al teatre El Patronat, que compleix 90 anys i que es presentarà en públic durant la trobada de col·leccionistes de paques de cava (a les 16:30 hores).

L’entitat organitzarà un breu curset de sardanes per a tots aquells que vulguin aprendre’n en una hora els curts i els llargs de la sardana.

A les 6 de la tarda tindrà lloc l’acte principal, la ballada de sardanes amb al cobla Vila d’Olesa, on es ballaran un total de 9 sardanes, una d’elles de lluïment dels grups participants, entre ells, sardanistes provinents de Canovelles, Martorelles, Caldes de Montbui i que plegats ballaran també una sardana de germanor. A la mitja part, l’Agrupació oferirà cava i piscolabis per a tots els participants.

Lloc: Plaça de l’Església de la Garriga.

Hora: Trobada de col·leccionistes de plaques de cava, 16:30 hores.

Curset de sardanes: De les 17 a les 18 hores.

Ballada i trobada de colles sardanistes amb la cobla Vila d’Olesa: A les 18 hores.

Durant la tarda hi haurà també manualitats sardanistes infantils i piscolabis.

Agrupació Sardanista la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.