Marc Parrot, Inspira i Quart Primera, aquest cap de setmana a la Garriga

0
Marc Parrot_02

El festival de música Terra de Sons està posant el llistó molt alt amb les actuacions d’enguany. Si bé la setmana passada Quimi Portet va fer les delícies del públic que va assistir al Teatre El Patronat, aquest divendres ens visitarà en Marc Parrot (a les 20:30 h) i dissabte ho faran Inspira i Quart Primera (a les 22 h). Tots els concerts tindran lloc a Can Raspall.

Les entrades es poden comprar anticipadament a través de codetickets.com (Marc Parrot) i del web productesdelaterra.cat (Inspira i Quart Primera), o a través del Facebook o Twitter de La Gatzara, entitat organitzadora del festival.

MARC PARROT

“Sortir per la finestra” és el títol del vuitè disc del Marc Parrot. Dotze noves cançons que construeixen un pont entre discos ja clàssics com l’Interferència, i aquesta nova entrega on descobrirem lletres més críptiques però igualment plenes de significat, sense faltar aquelles imatges tan belles i úniques que només en Marc sap copsar. A nivell musical el discurs es radicalitza i ens sorprèn amb nous matisos i textures imprevisibles. http://www.marcparrot.com/

INSPIRA

Inspira és ja un grup de culte de l’escena barcelonina. Després de 10 anys de trajectòria i tres discos amb un creixent reconeixement de públic i crítica –“Cova Placenta” (Cydonia, 2008), “Escapistes” (Amniòtic, 2010) i “Amunt!” (Amniòtic, 2013)- ara presenten una nova mutació amb “Greta” (Bankrobber, 2015), on les personals melodies de Jordi Lanuza, delicades i a la vegada poderoses, brillen amb llum pròpia apuntalades per una banda consolidada i més elèctrica que mai. http://www.inspirabcn.com/

QUART PRIMERA

Quart Primera ens presenta el seu tercer treball “Neurones a la punta d’un Iceberg” (Satélite K, 2015). Un disc que parla del present i de la voluntat de viure’l plenament. Tant se val si véns de la més negra de les foscors o del blanc més fred i encegador, el que importa és saber-ne sortir a temps. “He oblidat a l’andana bona part de l’equipatge, on hi tenia les pors, els dubtes i les males cares, per agafar un tren on viatgen aquells que encara creuen que no tot està perdut. Vagons plens de gent que no sabem ben bé a on anem, però que tenim ganes de somriure i de compartir i, si cal, de llençar les càrregues innecessàries per la finestra. En aquesta nova casa en moviment tu també hi pots pujar, pots venir despullat o amb una camisa de colors, però millor que deixis els grisos ben lluny i les neurones a la punta d’un iceberg.” http://www.quart-primera.com/

CAN RASPALL

Can Raspall, més coneguda com Can Mayol de la plaça és la primera obra realitzada per Manuel Raspall i Mayol, a partir de la casa pairal de la seva mare, a la Garriga. Ubicada al carrer dels Banys (antic camí ral) i la plaça de Santa Isabel (el centre del poble medieval), es tracta d’una masia del segle XIV de dues plantes i golfes amb una galeria de set buits.

Article anteriorLa No independència… és dependència (114)
Article següentEstudi sobre la gastronomia garriguenca
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.