L’infantil A de l’Olímpic guanya el campionat sense perdre cap partit

0
olimpic infantil_2016

L’infantil A del CF Olímpic la Garriga es va proclamar campió de lliga del grup 48 de Segona Divisió i va assolir l’ascens a Primera, fa dos caps de setmana, al guanyar l’últim partit de Lliga contra la Llagosta, rival directe pel títol, amb un gol de Carles Enrich als 32 minuts de joc que va fer embogir l’afició que omplia la grada del camp municipal. “Les claus per guanyar la lliga han sigut la unió de l’equip, el gran esforç durant tota la temporada i, sobretot, la il·lusió i el compromís dels nens a cada partit, a part de la qualitat individual de cada un d’ells”, destacava Borja Campillo, primer entrenador de l’equip.

El conjunt garriguenc ha fet una temporada immillorable, ja que s’ha mantingut invicte guanyant 23 dels 26 partits, marcant 164 gols i només rebent-ne 9. L’equip de la Garriga s’ha proclamat campió superant per un punt la Llagosta, per 9 punts l’Ametlla del Vallès i per 20 punts al quart classificat, el Canovelles. “Són una família, cosa molt important i que sempre destaquem a diferència d’altres equips. Més enllà d’aquest punt, és un grup fantàstic amb moltes variants futbolístiques que et permeten alternar joc de combinació amb joc ràpid per les bandes”, apuntava Campillo. 

Un dels punts claus també són les tres temporades que porta Borja Campillo entrenant el mateix bloc de jugadors: “Els vaig agafar l’últim any d’aleví, i en aquest llarg període hem pogut treballar molts aspectes, fer un conjunt sòlid, molt ordenat tàcticament i molt intens”.

L’Infantil A del club garriguenc està format per Oriol Navarra, Carles Enrich, Jordi Sirés, Marc Guerrero, Marc Soriano, Jan Vigas, Joel Moreno, Adrià Guasch, Sergi Montpart, Narada Fofana, Pol Guilaniu, Pere Soler, Iu Canalís, Diego Jiménez, Edu López i Gabriel Maseda. De tot l’equip, només dos jugadors podran gaudir de la Primera Divisió la temporada vinent, ja que, per edat, passen a la categoria cadet. Sigui com sigui, un gran èxit del CF Olímpic La Garriga, que aquest cap de setmana també ha pogut celebrar un altre ascens, en aquest cas el del Cadet A, que també ha guanyat la Lliga i puja a Primera Divisió. 

Fotografia de Valentí Enrich

Notícia original a La Jornada del Vallès.cat

Article anteriorComença el procés participatiu per definir els usos de Can Luna
Article següentSardines confitades acompanyades de “guacamole” i ceba caramel·litzada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.