Comença el procés participatiu per definir els usos de Can Luna

0
140

 

El proper divendres 13 de maig, a les 19.30h a Can Luna, tindrà lloc la presentació del projecte “Can Luna comença a despertar”, un procés participatiu endegat per l’Ajuntament de la Garriga amb la voluntat d’obrir un debat amb la ciutadania i amb les entitats del poble per identificar les necessitats d’espai i activitats i tenir-les en compte a l’hora de definir els usos de Can Luna, sobretot pel que fa a una futura sala polivalent.

Feta la presentació tothom que ho desitgi podrà fer les seves aportacions a través del web canluna.lagarriga.cat i de diferents punts informatius, com el que s’habilitarà el dia 21 de maig al mercat setmanal.

Alhora, dins el pla de treball també s’han programat dos tallers-debat, que es faran al juny i que giraran al voltant de dues idees clau: Quins usos hauria de tenir Can Luna? Com hauria de ser la Sala Polivalent? Per participar-hi cal inscriure’s a través del correu participacio@ajlagarriga.cat, al 938605050 o a l’OAC.

També es convocaran sessions de treball amb personal tècnic municipal i amb representants dels grups polítics per promoure la implicació del conjunt de la població en la definició de l’equipament.

Els resultats d’aquest procés participatiu s’exposaran al públic el diumenge 3 de juliol, a les 15.30 hores i dins la programació de la Fira d’entitats.

cartellcanluna

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.