Comença el procés participatiu per definir els usos de Can Luna

0
thumb can luna

 

El proper divendres 13 de maig, a les 19.30h a Can Luna, tindrà lloc la presentació del projecte “Can Luna comença a despertar”, un procés participatiu endegat per l’Ajuntament de la Garriga amb la voluntat d’obrir un debat amb la ciutadania i amb les entitats del poble per identificar les necessitats d’espai i activitats i tenir-les en compte a l’hora de definir els usos de Can Luna, sobretot pel que fa a una futura sala polivalent.

Feta la presentació tothom que ho desitgi podrà fer les seves aportacions a través del web canluna.lagarriga.cat i de diferents punts informatius, com el que s’habilitarà el dia 21 de maig al mercat setmanal.

Alhora, dins el pla de treball també s’han programat dos tallers-debat, que es faran al juny i que giraran al voltant de dues idees clau: Quins usos hauria de tenir Can Luna? Com hauria de ser la Sala Polivalent? Per participar-hi cal inscriure’s a través del correu participacio@ajlagarriga.cat, al 938605050 o a l’OAC.

També es convocaran sessions de treball amb personal tècnic municipal i amb representants dels grups polítics per promoure la implicació del conjunt de la població en la definició de l’equipament.

Els resultats d’aquest procés participatiu s’exposaran al públic el diumenge 3 de juliol, a les 15.30 hores i dins la programació de la Fira d’entitats.

cartellcanluna

 

Article anteriorUNICEF Day for Change 2016
Article següentL’infantil A de l’Olímpic guanya el campionat sense perdre cap partit
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.