UNICEF Day for Change 2016

0
ISCAT 2016

El proper 13 de maig l’ISCAT donarà suport a la campanya anual de recaptació d’UNICEF que es porta terme en escoles del Regne Unit i que es coneix com el “Day for Change”. És la nostra intenció poder comptar amb tots vostès per tal de donar suport i comunicar aquesta iniciativa que val tant la pena i que, alhora, serà educativa i divertida. Es tracta d’una gran oportunitat perquè els nostres alumnes, de nou, aprenguin i recaptin diners per a altres nens i nenes en d’altres parts del món.

La idea és molt senzilla: a canvi d’una petita donació de 2 euros per col·laborar amb l’esplèndida tasca d’UNICEF, els alumnes aquell dia tindran l’oportunitat de no dur uniforme i participar en un seguit d’activitats divertides i creatives.

L’esdeveniment principal. (Galeria d’art i berenar)

A les 15 h, es durà a terme un esdeveniment especial obert a les famílies i tota la comunitat local en el que, d’una banda, celebrarem el gran treball realitzat pels voluntaris d’UNICEF de tot el món i, també, en el qual es recaptarà diners per als nens i nenes més necessitats.

Els alumnes de l’ISCAT hauran treballat molt per crear obres d’art que s’exposaran i es posaran a la venda; el gimnàs de l’escola es convertirà en una galeria d’art molt especial on podran passejar-se, admirar i, per descomptat, comprar esplèndides obres d’art. D’altra banda, tindrà lloc un sorteig amb magnífics productes obtinguts de la donació de diferents entitats locals, entre altres sorpreses i, finalment, podran gaudir de música en directe, cortesia dels nostres alumnes d’Educació Secundària.

Com poden ajudar? (Comunitat)

Si desitgen donar algun objecte per al sorteig d’aquest dia, poden posar-se en contacte amb nosaltres per correu electrònic (nikesh@iscat.es).

A més, només pel fet d’assistir a l’esdeveniment, ens estaran ajudant a fer prendre consciència dels problemes que viuen els nens i nenes d’altres parts del món.

Tots els diners recaptats durant aquest esdeveniment es destinaran a UNICEF.  

l’ISCAT està treballant oficialment per tal d’obtenir l’acreditació d’UNICEF com a “escola respectuosa dels drets“. Aquesta és una iniciativa que es vincula molt bé amb el nostre programa existent de valors, i tots els membres de la nostra comunitat estan implicats i ho estan portant endavant. Estem segurs que aquest esdeveniment tindrà tant èxit com l’anterior i els agraïm el seu suport, generositat i compromís amb el projecte d’UNICEF.

Resten cordialment convidats.

Nikesh Pandya, Rights Respecting Schools Coordinator

Article anteriorXerrada: El que hi ha a Síria és una guerra?
Article següentComença el procés participatiu per definir els usos de Can Luna
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.