Xerrada: El que hi ha a Síria és una guerra?

0
Siria 2016

L’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga ha organitzat un acte informatiu sobre la situació a Síria que tindrà lloc divendres 13 de maig a les 19:45 hores a l’Auditori de l’Escola de Música del poble.

Hi intervindrà en Jad, un català d’origen Sirià resident a Vic que encara té la família al país i voluntaris que aportaran documents gràfics per il·lustrar la presentació.

La xerrada pretén aportar informació de primera mà, per tal que puguem valorar el que ens diuen els mitjans de comunicació i tenir el nostre propi criteri a l’hora de posicionar-nos respecte aquest conflicte i els seu efectes.

ANC la Garriga

ANC LG_logo_web

Article anteriorTerra de Sons porta Quimi Portet a la Garriga
Article següentUNICEF Day for Change 2016
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.