Terra de Sons porta Quimi Portet a la Garriga

0
Quimi-Portet 1483061813_25763716_1000x667

El cantautor Quimi Portet (Vic, 1957) actuarà al Teatre de la Garriga – El Patronat el proper dissabte 7 de maig a les 20 hores per presentar-hi el que és el seu 9è disc en solitari dins del Cicle Terra de Sons.

En aquest nou treball, que porta el nom d’Ós bipolar, el músic ha comptat amb el seu antic company de grup, Manolo García, amb qui ha enregistrat una de les cançons (Roda el món). També hi han col·laborat artistes com Joan Miquel Oliver o Núria Graham.

Des de l’aparició del seu anterior àlbum, Oh my love, ara fa quatre anys, Portet ha posat en marxa un estudi de gravació, ha produït el darrer disc de Sanjosex, ha actuat amb el Col·lectiu Eternity (amb Sisa i Oliver) i ha fet realitat una mena de revival de Los Burros y los Rápidos, els grups que van precedir El Último de la Fila.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada i més econòmica (1 euro menys) al web del Teatre (www.teatrelagariga.cat). També el mateix dia de la funció a les taquilles.

Per al públic amb nens i nenes de 5 a 10 anys el Teatre organitza un taller infantil gratuït que es durà a terme mentre se celebri el concert (més informació i inscripcions a info@teatrelagarriga.cat).

OAMC

Article anteriorPoesia a la llera del riu Congost
Article següentXerrada: El que hi ha a Síria és una guerra?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.