Sílvia Segura i Òscar Rodríguez, vencedors de la cursa de Les Tortugues

0
Cursa Fons_Tortugues_2016_01

L’edició número vint-i-u de la Cursa de Fons de Les Tortugues es va saldar, ahir diumenge dia 1 de maig, amb la victòria en categoria femenina de la Sílvia Segura, que va culminar la prova de 14 km en 1 hora, 2 minuts i 20 segons, mentre que l’Òscar Rodríguez va fer el mateix en categoria masculina, amb un temps de 50 minuts i 37 segons. La Sílvia, del CA Les Tortugues de la Garriga, va superar Florence Bertholet (1 h, 3 min i 27 s) i Carme Martí (1 h, 4 min i 32 s), que van quedar en segona i tercera posició, respectivament; per la seva banda, l’Òscar Rodríguez es va imposar al seu immediat perseguidor, Dani Cuartero, per tan sols 19 segons, mentre que Jordi Escoriza quedava tercer (51 min i 22 s).

Enguany, la cursa va tenir rècord històric de participants (820) i va comptar, com cada any des de 2012, amb una categoria de 7 km de recorregut que es van adjudicar Enric Basallote (22 min i 56 s) en categoria masculina i Nídia Zulma (26 min i 40 s) en femenina.

Més informació sobre la cursa, aquí.

Cursa Fons_Tortugues_2016_02

Article anteriorMés de 800 participants a la XXI Cursa de Fons de Les Tortugues
Article següentLa No independència… és dependència (113)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.