Sílvia Segura i Òscar Rodríguez, vencedors de la cursa de Les Tortugues

0
129

L’edició número vint-i-u de la Cursa de Fons de Les Tortugues es va saldar, ahir diumenge dia 1 de maig, amb la victòria en categoria femenina de la Sílvia Segura, que va culminar la prova de 14 km en 1 hora, 2 minuts i 20 segons, mentre que l’Òscar Rodríguez va fer el mateix en categoria masculina, amb un temps de 50 minuts i 37 segons. La Sílvia, del CA Les Tortugues de la Garriga, va superar Florence Bertholet (1 h, 3 min i 27 s) i Carme Martí (1 h, 4 min i 32 s), que van quedar en segona i tercera posició, respectivament; per la seva banda, l’Òscar Rodríguez es va imposar al seu immediat perseguidor, Dani Cuartero, per tan sols 19 segons, mentre que Jordi Escoriza quedava tercer (51 min i 22 s).

Enguany, la cursa va tenir rècord històric de participants (820) i va comptar, com cada any des de 2012, amb una categoria de 7 km de recorregut que es van adjudicar Enric Basallote (22 min i 56 s) en categoria masculina i Nídia Zulma (26 min i 40 s) en femenina.

Més informació sobre la cursa, aquí.

Cursa Fons_Tortugues_2016_02

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.