C’s acusa el Govern Municipal de prioritzar la construcció nacional a l’educació infantil

0
Ciutadans LG_logo

Ciutadans (C’s) la Garriga ha lamentat que els grups municipals de CiU i Acord-ERC hagin votat en el Ple Municipal d’aquest dimecres en contra de la moció presentada per la formació taronja que instava a un finançament mínim i al pagament del deute pendent per part de la Generalitat amb l’Escola Bressol Municipal Les Caliues, seguint els preceptes de la moció aprovada al Parlament el 3 de març d’aquest any.

El portaveu municipal, Ángel Guillén, ha manifestat que “governar és prioritzar i a la Garriga el govern municipal prioritza la defensa de la despesa en construcció nacional que en educació infantil”. Davant la insinuació de l’alcaldessa Budó que l’Escola Bresso Municipal oferia un servei de qualitat i que no presentava cap problema, Guillén ha sortit rotundament al pas qualificant el comentari de l’alcaldessa “de perillós” per buscar una interpretació tergiversada de la moció i ha emfatitzat que “Ciutadans no posa en dubte la qualitat dels serveis de l’escola bressol Les Caliues, que són molt bons, sinó el seu millor finançament que ara es supleix amb recursos propis de l’Ajuntament per tapar allà on la Generalitat no compleix”.

Sobre altres aspectes del Ple, Guillén ha mostrat la seva decepció davant el poc interès suscitat per la Sra. Budó davant el prec presentat per Ciutadans que proposava que el nostre Ajuntament sigui present en les properes negociacions que decidiran la reforma de l’autovia C-17 entre Granollers i Parets. Guillén ha acusat l’alcaldessa “d’evadir comprometre’s amb el prec, traient a la llum la gestió que està liderant de la R3 de rodalies, que no venia al cas, i ignorant que, malgrat que el tram afectat no està en el nostre municipi, per la seva proximitat afecta a moltes persones i empreses de la Garriga”.

Guillén, en el torn de preguntes orals davant del que ja és una norma habitual per part de l’alcaldessa d’interrompre’l quan el portaveu de Ciutadans intervé, sobretot quan es tracta de posicionaments relacionats amb mocions en defensa del secessionisme justificant-lo en un temps d’intervenció estipulat en el ROM, ha preguntat a la Sra. Budó en quin article del ROM es cita aquesta norma. Davant la resposta confusa i titubejant de l’alcaldessa, Guillén ha demostrat la inexistència d’aquesta normativa llegint l’article 58 del ROM que especifica que els torns són sense límit de temps. Guillén ha afirmat “que existia una actitud arbitrària cap a la meva persona per part de la Sra. Budó que hem hagut d’afrontar amb el reglament a la mà”.

Article anteriorDissabte torna el “Terra de Sons” amb Jaume Arnella, Quimi Portet, Alidé Sans, Judit Neddermann i Joana Serrat al capdavant
Article següentMés de 800 participants a la XXI Cursa de Fons de Les Tortugues
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.