Dissabte torna el “Terra de Sons” amb Jaume Arnella, Quimi Portet, Alidé Sans, Judit Neddermann i Joana Serrat al capdavant

0
thumb TerradeSons 2016

Per sisè any any consecutiu l’entitat La Gatzara, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de diversos patrocinadors locals, organitzen una nova edició del Terra de Sons, un cicle de Música d’Autor a través del qual es pretén “homenatjar el patrimoni arquitectònic del nostre poble”, tot redescobrint espais excepcionals com Can Raspall, Can Ramos, Santa maria del Camí i la Doma.

I és que, segons La Gatzara, “La nostra memòria col·lectiva i la nostra identitat es formen a partir d’elements viscuts per les generacions passades, i com tal venerem tota aquella genialitat artística, natural i tot allò que tingui a veure amb temps remots fantàstics.

Conservar la nostra memòria cultural, és una part fonamental de la nostra societat, ja que sense ella, certament, ens sentiríem fortament desarrelats de tot allò que nosaltres podem considerar com a propi. La cultura, doncs, forma la nostra identitat.

En un temps on tot passa molt ràpidament, i el que era vigent ahir demà ja no ho serà, les nostres tradicions i el nostre lligam amb l’entorn es veu debilitat. Després de cinc anys recorrent el patrimoni arquitectònic i històric de la Garriga, aquest any volem fer un homenatge a alguns dels grups que han vingut en anys anteriors.

Així, tot escoltant algunes de les veus més prometedores i suggerents del panorama musical català, celebrarem els nostres cinc anys en actiu, a través de veus que han estat amb contacte amb la seva pròpia terra, una terra de sons”.

El Terra de Sons 2016 començarà el dissabte 30 d’abril a Santa Maria del Camí, amb un concert de Pol Cruell i Jaume Arnella.

A continuació podeu consultar la programació completa i informació de cada concert: 

Article anteriorLa No independència… és dependència (112)
Article següentC’s acusa el Govern Municipal de prioritzar la construcció nacional a l’educació infantil
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.