La Garriga Digital

Activitats de tota mena a la nova edició de la Festa del Barri de Montserrat

thumb Cartell Festa del Barri 2016

Una de les festes més emblemàtiques de la Garriga torna el 29 i 30 d’abril amb algunes de les activitats tradicionals i novetats. Els veïns han decidit començar amb un plat fort, un concert de rock a càrrec dels grups locals Phalantes i Deskarto, que ompliran l’escenari del carrer Banys. Al seu torn el dissabte el matí començarà amb els més petits com a protagonistes dels tallers de maquillatge, una hora del conte, jocs i els inflables de cada any.

A la tarda i al vespre del dia 30 es concentren bona part de les activitats amb la xocolatada i un taller per ballar sardanes a càrrec de l’Agrupació Sardanista la Garriga. Serà a les 18h quan comenci la ballada amb la cobla La Principal del Llobregat, per donar pas a continuació al sopar popular. Durant aquesta estona hi haurà l’actuació especial de Jordi Quimera amb l’espectacle “Màgia de prop”. La festa es tancarà un altre any amb l’orquestra Orgue de gats, que interpretarà èxits actuals i clàssics de tota la vida.

Enguany cal destacar com a novetats la participació del Casino de la Garriga, que organitza un torneig de pàdel i un altre al joc de naips de la botifarra. Les inscripcions s’han de fer a la seu del club de socis. A més, la tómbola ve preparada amb premis de tota mena i una panera que es sortejarà la nit de divendres.

Exit mobile version