Setmana primaveral amb núvols i clarianes, ruixats i ambient fresc

0
Marti Oliveras_01

La setmana que hem començat es presenta novament, tal i com va passar la setmana passada, primaveral; i és que el temps canviant i insegur vol estar a l’ordre del dia, especialment a partir de dimecres i durant la segona meitat de la setmana. 

Entre dijous i divendres sembla que podríem tenir un període de temps més inestable, amb precipitacions i amb un descens de les temperatures que portaria un ambient quasi hivernal al Pirineu, amb noves nevades a cotes de només 1400/1600 m. 

A la resta del Principat també es notarà aquesta refrescada amb màximes que a la Garriga amb prou feines passaran dels 15°C. Ambient fresc, per tant, més propi de març que no pas de finals d’abril i principis de maig. Una situació més inestable i freda que contrastarà amb aquest inici de setmana més anticiclònic i càlid que hem tingut.

Caldrà seguir la situació de ben a prop i tenir l’ull posat al cel. I, sobretot, no oblideu el paraigua a casa. Que els ruixats i les tempestes no us agafin per sorpresa!

Bona setmana a tots i totes, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

Article anteriorEl projecte educatiu Acada fa 18 anys
Article següentLa República d’ahir i la de demà
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.