El projecte educatiu Acada fa 18 anys

0
152

Amb l’objectiu de celebrar els 18 anys del projecte Acada, l’Escola Municipal d’Ensenyament (EME) ha organitzat una exposició a la Sala Municipal d’Exposicions Andreu Dameson. La mostra, inaugurada ahir, recull treballs fets per alumnes del programa i també informació del projecte. Es podrà visitar fins diumenge 24 d’abril.

Durant l’acte d’inauguració es va fer una petita festa d’aniversari on es van convidar estudiants de les 18 promocions i professionals que hi han participat en la creació del programa.

 

El projecte Acada s’adreça a alumnes de 4t d’ESO dels tres centres de secundària de la Garriga (l’institut Vil·la Romana, l’institut Manuel Blancafort i l’Escola Sant Lluís Gonçaga) que presenten dificultats per a poder tenir el títol de l’ESO.

 El programa es basa en una escolarització compartida entre els centres educatius i l’EME, on es fan tallers manipulatius i es gestiona la realització d’activitats formatives de tipus pràctic en empreses i entitats del municipi.

El projecte Acada està autoritzat pel Departament d’Ensenyament i rep suport de la Diputació de Barcelona. És un projecte singular pioner a Catalunya i pel qual ja han passat més de 300 alumnes.

Text i fotografia: OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.