Dia 30 d’abril, convocatòria d’Assemblea General per aval de candidats/es

0
154

D’acord amb els nous estatuts, recentment aprovats a Manresa, les persones que vulguin presentar-se a les eleccions al Secretariat Nacional han de comptar amb l’aval, com a mínim, de la seva territorial.

És per això que l’ANC de la Garriga ha convocat els membres de Ple Dret a una Assemblea General dissabte 30 d’abril, a les 10h a la Sala de Plens de l’Ajuntament, amb un sol punt a l’ordre del dia, que és la concessió o no dels corresponents avals a les persones que ho demanin.

La convocatòria s’ha efectuat en haver rebut una primera sol·licitud.

La votació es regirà per la següent instrucció:

Per l’atorgament de l’aval de candidatura cal que les assemblees convoquin una assemblea general de la seva Territorial o Exterior, en la qual es decidirà per majoria simple dels assistents (és a dir, més vots afirmatius que negatius o a l’inrevés) dels assistents si s’atorga o no l’aval al candidat que l’ha sol·licitat, sense que en cap cas prejutgi el vot que els assistents puguin emetre en la celebració de les eleccions.

Aprofitem per informar-vos que ens hem demanat poder-nos constituït com a seu electoral per les eleccions al Secretariat Nacional que tindran lloc el dia 14 de maig

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.