Ciutadans (C’s) la Garriga demanarà al Ple Municipal que l’Ajuntament estigui present a les negociacions de la reforma de la C-17 entre Parets i Granollers

0
thumb Ciutadans LG logo

Ciutadans (C’s) la Garriga presentarà un prec al proper Ple Municipal del dimecres 27 d’abril demanant a l’Equip de Govern que sol·liciti al Departament de Territori i Sostenibilitat participar en l’equip redactor que estudia la creació d’un tercer carril a la C-17 entre Parets i Granollers.

El regidor i portaveu local, Ángel Guillén, ha criticat “la visió massa localista del Departament que oblida els municipis immediatament més al nord de Granollers i que tenen la C-17 com l’artèria principal de comunicació amb Barcelona i amb altres vies ràpides com la C-33 i l’ AP-7”.

Tot i que al Pla d’Actuació Municipal es fa esment de donar suport a l’eix de la C-17 com un eix de promoció econòmica, Guillén ha lamentat “l’evident  inacció del nostre Govern Municipal en tot aquest debat que sembla oblidar  la gran quantitat de garriguencs que utilitzen la C-17 pels seus desplaçaments habituals per anar a la feina, estudiar, etc., així com la importància que té aquesta via per les nostres empreses, per la seva cadena de subministrament”.

Guillén ha remarcat la importància d’una bona solució en aquest tema i espera la reacció del Govern garriguenc doncs amb l’actual model “s’està comprometent activitats i inversions econòmiques en el nostre municipi sense menystenir els problemes de mobilitat que ocasiona a molts garriguencs”.

Article anteriorDia 30 d’abril, convocatòria d’Assemblea General per aval de candidats/es
Article següent26 d’abril, a la Garriga: Assemblea Oberta #sensepor
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.