Aplec de Puiggraciós

0
167

En acostar-se el quart diumenge del mes d’abril, els garriguencs i les garriguenques anem girant el cap i posant els ulls damunt la serra, al petit cim de Puiggraciós, on el Santuari guarda l’estimada i venerada imatge de la Mare de Déu de Puiggraciós.

Vers aquesta petita llar de Maria, s’encaminen els nostres peus, menuts, grans i gegantins! Tots volem fer cap al cim, per “coronar” i donar compliment de la promesa que els nostres majors feren segles enllà.

Recordeu que la missa al Santuari serà a les 10:30 h del matí del diumenge 24 d’abril. Tot seguit, com cada any, hi haurà ball de sardanes i el vermut que ens conviden a estrènyer els llaços d’amistat i de bon veïnatge.

Una bona colla de famílies i grups de la parròquia i d’altres entitats del poble ens hi quedarem a dinar!!! Animeu-vos-hi! Reserveu el dia. No hi falteu!

Aquest diumenge dia 24 d’abril, suprimirem les misses de les 9:30 i de les 11 h del matí per poder participar (tothom qui ho vulgui) de la missa de Vot de Poble, a les 10:30 h, al Santuari de Puiggraciós.

Horaris de les misses d’aquest cap de setmana a la Garriga

Dissabte 23, a les 8 del vespre, a l’Església Parroquial.

Diumenge 24, a les 10:30 del matí, a la capella de l’Asil Hospital.

Diumenge 24, a les 8 del vespre, a l’Església Parroquial.

Parròquia de Sant Esteve de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.