Setmana primaveral; Sant Jordi insegur

0
Marti Oliveras_01

La situació meteorològica dels darrers dies ha vingut marcada per un ambient plenament primaveral, amb unes temperatures molt i molt suaus a migdia, fins i tot càlides.

I és que ja portem força dies amb uns valors màxims clarament per sobre dels 20ºC i, en alguns casos, de fins a 26ºC! Un ambient, per tant, realment càlid i més propi de finals de maig i principis de juny que no pas d’abril. 

Amb tot, el sol ha sigut el protagonista i els núvols que han aparegut han sigut poc importants.

De cara a la setmana que avui iniciem, tot fa pensar en una continuïtat d’aquest temps estable i càlid a les hores centrals de la jornada, ben bé fins a mitjans de setmana. Les temperatures no experimentaran canvis destacables fins dimecres i dijous, quan podrien començar a baixar una mica per la presència de més núvols al cel.

I és que de cara a la segona part de la setmana, sembla que el temps voldrà inestabilitzar-se una mica, amb més núvols i amb ruixats i tempestes que podran aparèixer en qualsevol punt, tot i que seran més probables a la meitat nord i oest del país.

Però el centre d’atenció de la setmana, com bé sabem, serà el dissabte, Diada de Sant Jordi! Aquest temps més insegur i canviant seria, amb mapes d’avui, el que ens tocaria viure aquest dissabte: una jornada amb cel canviant i possibilitat d’alguns ruixats poc importants però que, de complir-se, podrien fer la guitza en qualsevol moment de la jornada. 

Així doncs, caldrà estar atents a l’evolució de la situació meteorològica. Tant de bo aquesta inestabilitat que es preveu a finals de setmana acabi en res i puguem gaudir d’un Sant Jordi de roses, llibres i un bon sol!

Bona setmana a tothom! Salut, méteo, llibres i roses! Feliç Sant Jordi!!!

@GarrigaMeteo

Article anteriorEl 17 d’abril, Tres Tombs a la Garriga
Article següentL’aigua calenta és anticonstitucional?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.