Famílies de la Garriga es mobilitzen contra la llei Wert

0
cup wert_01

Diverses famílies de la Garriga s’han mobilitzat contra la llei Wert amb la voluntat de declarar-se objectores de les proves de tercer i sisè previstes a dita llei. Tot i saber que les primeres proves es fan la setmana vinent, les famílies insubmises s’han posat en contacte amb les AMPA de les diferents escoles públiques del municipi amb la voluntat d’informar sobre les proves i la possibilitat de no fer-les. 

En aquest sentit, tenen la voluntat de fer una xerrada sobre els exàmens de tercer i sisè curs abans que es facin aquests darrers o, si més no, de cara a l’any vinent, per informar totes les famílies que en vulguin tenir informació. 

Des de la CUP la Garriga i la CUP Alt Congost donem suport a aquesta iniciativa que pretén combatre des de l’arrel el model educatiu i de societat imposat pel PP. És en aquest sentit que facilitarem la informació a totes les persones que ho necessitin i les animem a consultar la web noalalomce.net on podran resoldre molts dubtes.

Com combatre la llei Wert

Les famílies objectores recorden que, qui ho vulgui, pot no portar les criatures a l’escola el dia de les proves i faciliten una guia de com actuar en cas de voler sumar-se a la insubmissió.

A més, recorden que “són avaluacions que no atorguen cap títol ni són determinants per poder continuar els estudis: no fer les proves no implica cap conseqüència acadèmica”. 

cup wert 02

Article anteriorEntreteniments de pollastre arrebossats amb cacauets
Article següentJosep M. Flotats, al Teatre de la Garriga
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.