El plat que us portem avui tan es pot considerar un aperitiu com un primer plat. Es tracta d’una recepta en el que el pollastre és el principal protagonista i els cacauets l’ingredient que fa que aquest plat sigui atractiu i, alhora, diferent. Segurament agradarà tant a grans com a petits, els quals poden ajudar a preparar-lo i, a més a més, no comporta massa temps.
INGREDIENTS ( 4 persones)
– 2 pits de pollastre.
– 1 paquet de cacauets pelats i salats.
– Farina.
– 1 ou.
– Sal i oli d’oliva extra.
– Curri en pols (opcional).
PREPARACIÓ
– Tallem el pit de pollastre en tires de la mida d’un dit.
– Piquem els cacauets sense deixar-los massa triturats i reservem.
– Salem una mica i enfarinem.
– Batem un ou i passem les tires de pollastre per l’ou.
– Arrebossem les tires de pollastre amb els cacauets triturats.
– En una paella posem força oli i, quan sigui calent, anem posant les tires de pollastre fins que es facin, vigilant que no es cremin els cacauets.
– Retirem i deixem escórrer en un paper de cuina.
– Podem tirar per sobre una mica de curri en pols, que li donarà un toc especial.