Entreteniments de pollastre arrebossats amb cacauets

0
192

El plat que us portem avui tan es pot considerar un aperitiu com un primer plat. Es tracta d’una recepta en el que el pollastre és el principal protagonista i els cacauets l’ingredient que fa que aquest plat sigui atractiu i, alhora, diferent. Segurament agradarà tant a grans com a petits, els quals poden ajudar a preparar-lo i, a més a més, no comporta massa temps.

INGREDIENTS ( 4 persones)

– 2 pits de pollastre.

– 1 paquet de cacauets pelats i salats.

– Farina.

– 1 ou.

– Sal i oli d’oliva extra.

– Curri en pols (opcional).

PREPARACIÓ

– Tallem el pit de pollastre en tires de la mida d’un dit.

– Piquem els cacauets sense deixar-los massa triturats i reservem.

– Salem una mica i enfarinem.

– Batem un ou i passem les tires de pollastre per l’ou.

– Arrebossem les tires de pollastre amb els cacauets triturats.

– En una paella posem força oli i, quan sigui calent, anem posant les tires de pollastre fins que es facin, vigilant que no es cremin els cacauets.

– Retirem i deixem escórrer en un paper de cuina.

– Podem tirar per sobre una mica de curri en pols, que li donarà un toc especial.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.