El 17 d’abril, Tres Tombs a la Garriga

0
140

La Garriga celebrarà la diada dels Tres Tombs el proper 17 d’abril. A les 12 del migdia començarà la desfilada, que recorrerà diversos carrers fins arribar a la plaça de l’Església, on es faran les tradicionals tres voltes. Enguany, la traginera d’honor és Lídia Gil.

El recorregut passarà per: C/ Moranta, C/ Calàbria, C/ Cardedeu, plaça de l’Església, C/ Nostra Senyora de la Salut, plaça del Silenci, El Passeig, C/ Vinyals, C/ Banys, C/ Centre, C/ Calàbria, C/ Moranta i arribada a la plaça dels Tres Tombs.

La jornada, però, començarà a les 9 hores a la plaça dels Tres Tombs amb la trobada de cavalls, carruatges i genets d’arreu de Catalunya. A les 11 h, hi haurà la Missa d’ofici en honor de Sant Antoni Abad.

Un cop acabat el recorregut es farà un dinar de germanor amb ball per als participants i els lliuraments de placa al traginer d’Honor, de trofeus Abanderats i el pas de la bandera als Abanderats 2017.

També amb motiu dels Tres Tombs, la Sala municipal d’Art i Exposicions Andreu Dameson acull fins el 17,  l’exposició d’eines i guarniments cedides per Jacint Forcada i les fotos guanyadores del concurs de fotografia.

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.